Otvoren 7. Sajam automobila

image_pdfimage_print
Gradonačelnik Niša Darko Bulatović otvorio je danas sedmi po redu Auto-moto sajam u Nišu.Ovaj događaj interesantan je ne samo za građane Niša već i za sve stanovnike južne Srbije koji gravitiiraju na ovom području i koji se mogu praktično tu u komšiluku upoznati sa najnovijim modelima automobila i pratećom opremom.
 Sama činjenica da već tradicionalno u hali Čair  nekoliko godina imamo  Sajam automobila  je uspeh sam po sebi ,jer na taj način i  Niš može da stane uz rame daleko bogatijim i većim gradovima.
Ovogodišnji Sajam automobila je sedmi po redu i okupiće ljubitelje automobila i motora uz bogatu ponudu prateće opreme. U Nišu će se predstaviti vodeći svetski proizvođači vozila, delova i auto opreme na dve hiljade kvadrata.
Biće predstavljeni novi modeli putničkog i teretnog saobraćaja. Prodavci dvotočkaša predstaviće svoje najnovije motocikle. Banke i lizing kuće nudiće povoljnije kredite i lizing.
Opšti utisak je da  Niš ima potencijala i da treba razvijati ovaj vid sajamskog prezentovanja auto industrije.
Tokom prethodnih  godina kroz sajam je prošlo blizu 200 hiljada posetilaca I iskreno se nadam  da ćemo nastaviti trend rasta broja ljudi na sajmu.

 

Možda Vas zanima i sledeće...