Nastavak saradnje sa kompanijom NIS

  • nis 2
  • nis
  • nis 2
  • nis
image_pdfimage_print

Kompanija NIS nastavlja i u 2016. godini da podržava projekte koji kroz sistem javnih konkursa doprinose razvoju lokalnih zajednica. Tim povodom, Kiril Kravčenko, generalni direktor NIS-a, potpisao je danas Sporazume o saradnji sa predstavnicima deset gradova i opština u Srbiji.U ime grada Niša sporazum je potpisao gradonačelnik prof.dr Zoran Perišić.

Ovaj program podrazumeva odobravanje sredstava za realizaciju projekata neprofitnim organizacijama iz oblasti sporta ,kulture,nauke,zaštite životne sredine i pomoći ugroženim kategorijama stanovništva.Zahvaljujući ovom programu Niš je do sada dobio brojne sportske i kulturne sadržaje ,a mnogi kreativni ljudi dobili su priliku da promovišu svoje ideje.

Kompanija već osmu godinu zaredom pomaže gradove i opštine širom Srbije kroz program „Zajednici zajedno“. Od 2009. godine je gotovo 800 miliona dinara uloženo u oko 760 projekata koji su pomogli razvoj lokalnih zajednica, olakšali funkcionisanje brojnih ustanova i unapredili rad kulturnih, obrazovnih i sportskih institucija širom Srbije.

 

Možda Vas zanima i sledeće...