Grad Niš na 37. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

image_pdfimage_print

150224-ton37-02

Turistička organizacija Niš je i ove godine u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Niš i JP Aerodrom Niš učestvovala i bila jedan od 1000 samostalnih izlagača na 37. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu od 19. do 22. februara 2015. godine.

Beogradski Sajam turizma, koji je od 2003. godine, član Evropske asocijacije turističkih poslovnih sajmova – ETTFA i Svetske asocijacije turističkih poslovnih sajmova – ITTFA, je najveća turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi.

Pored standardnog izlaganja i ponude u vidu turističko-propagandnog materijala, TON je za sve posetioce pripremio i upoznavanje sa duhom starog Niša, koji su posetioci mogli da dožive na samom štandu kroz performanse glumaca SKC-a, muzičara Olivera Katića, kao i slikanjem u tipičnom ambijentu starog Niša.

Na gastro turističkoj promociji „VISIT NIŠ“, Turistička organizacija Niš je nastupila zajedno sa niškim aerodromom „Konstantin Veliki“ i vinarijom „Malča“. Fokus promocije bio na turističkoj ponudi grada, predstojećim manifestacijama, avio linijama za Bazel i Malme i vinskom turizmu.

Možda Vas zanima i sledeće...