Osmomartovski prijem za novinarke niških medija

image_pdfimage_print

8_2390_1980_novinarkeGradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić povodom 8. marta međunarodnog dana žena priredio je tradicionalni prijem za novinarke niških medija koje tokom godine izveštavaju o događajima u Gradskoj kući. U otvorenom razgovoru novinarke su uz kafu i prigodno posluženje proćaskale na različite teme sa gradonačelnikom.

 Gradonačelnik je predstavnicima „sedme sile“ čestitao praznik i poželeo da kao i do sada tačno, nepristrasno i pravovremeno objavljuju informacije. „Ja sam tokom svoje karijere imao puno saradnika, ali se pokazalo da su žene znatno odgovornije i posvećenije izvršavanju zadataka. Ovim prijemom želimo da pokažemo pažnju koju žene koje rade veoma odgovaran posao zaslužuju, ali i da ukažemo na činjenicu da je ženama potrebna pažnja svakodnevno, a ne samo tokom jednog dana u godini“, rekao je gradonačelnik.

 Tokom prijema na veliko iznenađenje prisutnih pojavio se i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, koji je svim Nišlijkama čestitao praznik i porazgovarao sa niškim novinarkama o situaciji na jugu Srbije i temama vezanim za novinarsku profesiju.

Možda Vas zanima i sledeće...