Rukometašicama Srbije uručena plaketa cara Konstantina

image_pdfimage_print

8_2312_1898_rukometRukometašice Srbije u petak su se oprostile od Niša, gde su u preliminarnoj fazi svetskog prvensta zabeležile četiri pobede i jedan poraz. Za srećan u put u osminu finala rukometašice su dobile plaketu Cara Konstantina, koju je gradonačelnik prof. dr Zoran Perišić uručio kapitenu selekcije Andrei Lekić. U znak zahvalnosti za odlično organizovano prvenstvo u Nišu, gradonačelniku je poklonjena lopta sa potpisima svih rukometašica.

 Pre početka duela sa Kinom, gradonačelnik Niša profesor dr. Zoran Perišić uručio je plaketu grada Niša kapitenu Andeji Lekić.

 “Niš vas voli i uvek će biti uz vas. Želim Vam da osvojite zlatnu medalju” – poručio je gradonačelnik Perišić.

 Selekcija srbije večeras u Kombank areni igra protiv Južne Koreje”. Biće to jako teška utakmica. Koreja je nezgodan protivnik, nešto poput Japana. Igraju duboke odbrane, ali mi ćemo se spremiti za taj duel. Zadavale su dosta problema selekcijama iz grupe “A” u Beogradu, ali su i Crna Gora i Francuska bile bolje od njih. Svesni smo težine duela, ali imamo dovoljno vremena da se spremimo”, najavio je trener naših rukometašica Saša Bošković.

Možda Vas zanima i sledeće...